Torna

El transPORt dels somnis

Sant Boi de Llobregat

Espectacle de sala multidisciplinari (moviment, titelles, visual i poètic) amb música en directe.

Aquest projecte neix a partir de la necessitat d’explorar les múltiples possibilitats que pot crear la imaginació i amb la premissa de treballar les pors que apareixen dins dels somnis, una temàtica estretament relacionada amb el procés evolutiu de l’infant, que creiem convenient explorar per ser una emoció moltes vegades tractada com a tabú.

SINOPSI Ell és el Nil, un nen a qui li agrada anar a dormir i tancar els ulls. És el seu moment preferit del dia. Poder viatjar al seu món imaginari en el qual tot és possible, on ell realment se sent lliure d’expressarse, però on també es troba amb les seves pors. Durant el viatge d’aquesta nit, haurà de fer una passa més. Ser capaç de poder conèixer-se a ell mateix, d’entendre i conviure amb totes les pors que l’acompanyen. En aquesta peça teatral veurem com el nostre protagonista tracta de gestionar aquesta emoció en el món real, a través de la comunicació amb el seu pare; i en el món imaginari, on farà un procés personal d’autoaprenentatge.

Espectacle estrenat a Sant Boi de Llobregat i posteriorment programat dins de la temporada del Teatreneu de Barcelona i del Temporada Alta a l'aula.

Una producció de la companyia de teatre Santboiana: Embroutats Teatre.

Teatre
Familiar
El transPORt dels somnis
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la navegació. Al continuar navegant entenem que s'accepta la nostra política de cookies.