Torna

Caricias

Sant Boi de Llobregat

Caricias són Jordi, Andrea, Mario, Paul i Aleix, una banda a la qual, a més de l'amistat, els uneix l'amor per la música repleta de reverberació i passatges de somni.

Després de la publicació del seu primer EP, “Anhela Corazón”, i de foguejar-se en directe, publiquen el seu àlbum debut, “Petricor” (Capsula Records, 2022) amb un total de vuit cançons que no lleven la vista del shoegaze on la van posar en les seves primeres composicions, però on ara deixen veure el seu amor per l'indie i l'emo dels 90.

Amb referències com ara Triángulo de Amor Bizarro, Nueva Vulcano o Dinosaur Jr., els temes de “Petricor” estan plens de nostàlgia, amor, sabors agredolços i la ràbia com a vehicle de sentiments oposats que no poden sinó col·lidir i explotar.

‘’Petricor’’ ha estat produït i gravat per Borja Pérez a l'estudi de Cal Pau Recordings, per on han passat grups com a L’Hereu Escampa, Aliment, Cala Vento o Toundra

Música
Adult
Caricias
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la navegació. Al continuar navegant entenem que s'accepta la nostra política de cookies.